Йога DVD програми

Simetro Books ви представя две поредици с йога програми - “Модерна йога” и “Кундалини йога”
Поредицита ”Модерна йога” се състои от три диска - Фет бърнинг, Стречинг и Пауър йога, с инструктор Ива Дива.

Новите ни DVD дискове с йога упражнения са предназначени за модерни хора, насочени към моделиране на тялото и премахване на стреса от забързаното ежедневие.
Инструктор в тези три диска е Ива Димитрова (Iva-Diva). Тя е една от най-популярните йога инструкторки в България. Повечето хора я познават от курсовете, които води във фитнес център 2fit в The Mall, гр. София.
Всяка една от трите програми - Фет бърнинг йога, Стречинг йога и Пауър йога, е комбинация от новите тенденции в спорта с йога традициите и практиките от древността.

Повече за различните програмите можете да прочетете тук.
Поредицата “Кундалини йога” се състои от четири диска - Универсална програма, Сутришна и вечерна програма, Програма за психическо и емоциално балансиране и Програма за регулиране на телесното тегло, с инструктор Никола Змияров.

Кундалини йога е древна наука за възстановяване на хармонията у човека и включване на неговия скрит потенциал - психически и физически. Кундалини йога програграмите се изпълняват без излишни усилия и напрежение, бавно и спокойно. Всяка програма е комбинация от различен тип йогийски техники - мудри, бандхи, асани, виняси, пранаями, авритасани и крокодилски упражнения и други.

Повече за различните програми можете да прочетете тук.

Поръчайте своята програма от нас! За целта трябва да ни изпратите заявка на имейл с две имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Условията за поръчка и доставка може да видите ТУК.
За всеки поръчан DVD диск получавате безплатна доставка!

Вижте откъси от трите програми от поредицата “Модерна йога”

Вижте откъси от четирите програми от поредицата “Кундалини йога”Контакти