Безплатна доставка за поръчки

Издателство Simetro books предлага безплатна доставка
за поръчки на стойност над 16 лв. до офис на Спиди и
за поръчки на стойност над 26 лв.  до адрес в рамките на страната.
Това предложение не включва закупуване на оборудване като картонени, дървени и метални стелажи, както и пластмасови заготовки с магнитно фолио.Заплащането на избраните продукти може да бъде:
* с наложен платеж при получаване от куриер, като можете да платите в брой или с карта;
* по банков път - пишете ни допълнително за повече информация.


Сайтът на издателство Simetro books не е автоматизиран електронен магазин и настоящата оферта е валидна, ако изпратите заявката си на имейл или се обадите по телефон, като посочите:
- номерата или имената на продуктите, които желаете, както и бройката им,
- адрес за доставка, две имена и телефон за връзка.За поръчки на стойност под 16 лв. - доставката е 4,99 лв. до вашия адрес или офис на Спиди или до малки населени места, които нямат офис на Спиди.
За поръчки равни на или над 16 лв. - доставката е безплатна до офис на Спиди.
За поръчки равни на или над 26 лв. - доставката е безплатна до ваш адрес в рамките на страната.
За поръчки от 16 лв. до 26 лв. - доставката е 4,99 лв. до ваш адрес.


За поръчки на картонени, дървени и метални стелажи, както и на пластмасови заготовки с магнитно фолиодоставката е за сметка на получател до вашия адрес или офис на Спиди.


Поръчки направени до 15:00 часа се изпращат същия ден, когато продуктът е наличен в офиса ни. Поръчки след този час се обработват на следващия работен ден.
Доставката се извършва от куриер на Спиди от 2 до 5 работни дни, освен в населените места, в които доставките са по график.


Офертата е валидна само за крайни клиенти. За магазини, книжарници и други търговски обекти ни потърсете на оставените контакти.

Контакти