Безплатна доставка за поръчки


Издателство Simetro books предлага безплатна доставка
за поръчки на стойност над 16 лв. до офис на Спиди и автомат на BOX NOW.  Виж всички автомати тук.
за поръчки на стойност над 26 лв. до адрес в рамките на страната.
Това предложение не включва закупуване на оборудване като картонени, дървени и метални стелажи, както и пластмасови заготовки с магнитно фолио.Доставка до BOX NOW автомат:
Доставка за София е в същия ден при направена поръчка преди 16:00 часа от понеделник до петък. Доставка извън София е на следващия работен ден.
ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция “Наложен платеж” с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл/смс при изпратена пратка.Заплащането на избраните продукти може да бъде:
* с наложен платеж при получаване от куриер на Спиди, като можете да платите в брой или с карта;
* с наложен платеж с карта чрез системата на Box Now;
* по банков път - пишете ни допълнително за повече информация.Сайтът на издателство Simetro books не е автоматизиран електронен магазин и настоящата оферта е валидна, ако изпратите заявката си на имейл или се обадите по телефон, като посочите:
- номерата или имената на продуктите, които желаете, както и бройката им,
- адрес за доставка, две имена и телефон за връзка.Общи условия:
За поръчки на стойност под 16 лв. - доставката е 4,00 лв. до автомат на BOX NOW Виж всички автомати тук.
За поръчки на стойност под 16 лв. - доставката е 4,99 лв. до вашия адрес или офис на Спиди.
За поръчки равни на или над 16 лв. - доставката е безплатна до офис на Спиди.
За поръчки равни на или над 26 лв. - доставката е безплатна до ваш адрес в рамките на страната.
За поръчки от 16 лв. до 26 лв. - доставката е 4,99 лв. до ваш адрес.


За поръчки на картонени, дървени и метални стелажи, както и на пластмасови заготовки с магнитно фолиодоставката е за сметка на получател до вашия адрес или офис на Спиди.Поръчки направени до 15:00 часа се изпращат същия ден, когато продуктът е наличен в офиса ни. Поръчки след този час се обработват на следващия работен ден.
Доставката от куриер на Спиди се извършва в срок от 2 до 5 работни дни, освен в населените места, в които доставките са по график.Връщане - вашите поръчки можете да върнете в 14 дневен срок, при условие, че артикулите са в запазен търговски вид, за ваша сметка.Офертата е валидна само за крайни клиенти. За магазини, книжарници и други търговски обекти ни потърсете на оставените контакти.

Контакти